Bemutatkozik a Sympatic Kft. | Öntöttvas kerti bútorok | Öntöttvas padok | Öntöttvas edények | Öntöttvas kazánrostélyok | Raktár és iroda, műhely bérbeadás | Nyaralás Gyomaendrődön | Kapcsolat

Üdvözöljük a SYMPATIC Kft. honlapján!Dr. Hanyecz Károly és felesége Dr. Hanyecz Károlyné a SYMPATIC Kft. tulajdonosai és ügyvezetői vagyunk. Cégünket családi vállalkozásként 1991-ben alapítottuk. Több tevékenységgel is foglalkozunk, melyek fő bázisa Gyomaendrődön található.

Fő üzletágunk az öntöttvas termékek nagykereskedelme, ezen belül is egyik legrégebbi és legmeghatározóbb tevékenységünk az öntöttvas edények nagykereskedelme. Az öntöttvas lábasokat és bográcsokat natúr teflonozott vagy zománcozott kivitelben, többfajta méretben és formában forgalmazzuk.


Másik nagy tevékenységi területünk az öntöttvas kerti bútorok gyártása és forgalmazása, melyek mintázata letűnt nagy korok művészetét és formavilágát idézi vissza.


Az öntöttvas padok gyártása és forgalmazása külön kategóriaként is szerepel, mert a parképítés- és játszótér felújítási program külön is igényli ezen esztétikus, tartós, ugyanakkor árban is igen kedvező megítélésű termékeket.


A Kazánrostélyok forgalmazása elsősorban a korábbi években gyártott, illetve forgalomba hozott szenes kazánok (TOTYA, SYMPLEX, Monori, HŐTERM, Celsius Plussz, stb.), és tűzhelyek és kályhák (TEA, SALGO, LAMPART, stb.) elégett, esetleg valamilyen oknál fogva tönkrement öntöttvas rostély elemeit van hívatott pótolni a kereskedelmi és kazánszervíz hálózaton keresztül. Természetesen a mai kazángyártók megrendeléseinek is szívesen teszünk eleget!


Honlapunk menüpontjai alatt további részleteket tudhat meg cégünkről és további információkat talál az általunk gyártott és forgalmazott termékekről. Amennyiben cégünkkel, vagy bármelyik tevékenységünkkel kapcsolatban kérdése, vagy észrevétele van, elérhetőségeink a kapcsolat menüpont alatt találhatók. Állunk rendelkezésükre! Írjon nekünk a sympatic@sympatic.hu e-mail címre, vagy hívjon bennünket!

Cégadatok:

MEGNEVEZÉS ADAT
Teljes név: SYMPATIC Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövid név: SYMPATIC KFT.
Tulajdonosok: Dr. Hanyecz Károly
Dr. Hanyecz Károlyné
Ügyvezetők: Dr. Hanyecz Károly
Dr. Hanyecz Károlyné
Adószám: 1 0 6 7 3 2 0 5 - 2 - 0 4
Alakulás dátuma: 1991. december 18.
Cégbejegyzés dátuma: 1992. április 13.
Cégjegyzékszám: Békés Megyei Bíróság mint Cégbíróság: Cg. 04 - 09 - 001729
Székhely: H - 5500 Gyomaendrőd, Fő út 173-179.
Telephely: H - 5500 Gyomaendrőd, Fő út 81/1.
Főtevékenység: 51.54 Vasárú-, szerelvény-nagykereskedelem
Jegyzett tőke: 3.000.000.-Ft, azaz hárommillió forint
A cégjegyzés módja: Önállóan (a cég neve alatt, saját névaláírással)
A cégjegyzésre jogosult: Dr. Hanyecz Károly
Dr. Hanyecz Károlyné
Könyvelő: Arnócziné Zsabka Klára
KSH statisztikai számjel: 10673205 - 5190 - 123 - 04

H - 5500 Gyomaendrőd, Fő út 173-179.   -   Tel./fax: + 36 (66) 386-687   -   Mobil: +36 30 9453-429   -   sympatic@sympatic.hu
Készítette: ML Art Webdesign Vissza a lap tetejére